domingo, 29 de mayo de 2011

Nou camping a Barcelona

Ahir a la nit, veient el programa La Noria a la televisió, vaig veure un debat que feien on donaven diferents opinions sobre les accions dels mossos davant els Indignats. 
Una de les colaboradores, no recordo del nom, va dir el següent: "Yo defiendo lo que están haciendo, pero lo que no se puede hacer es convertir la plazas en campings". 
Fins ara, la concepció que tenia jo d'un camping és la d'un lloc on va la gente sobretot a l'estiu a pasar-s'ho bé, on tenen piscina i no pasen calor. Normalment al costat tenen una platja i a més a més hi ha parcs o poden jugar el nens. Pots menjar el que vulguis ja que també hi ha restaurants o tens una casa amb cuina, habitacions, etc.
Quan jo miro la Plaça de Catalunya de Barcelona veig gent que está lluitant sota un sol abrasador, cuinen el que poden amb petites bombones i si algú es fa mal tenen les medicines justes per curar-se. No tenen casa, no tenen piscina, no tenen parcs, i no s'ho pasen bé. Van allà per lluitar, per recuperar allò que és d'ells.I puc assegurar que ho estan pagant molt més car que un camping de veritat.

Pernso que hauríem de mirar més enllà i aprendre a empatitzar amb aquells que ho están pasant realment malament. 



2 comentarios:

  1. Pero ya sabes la poca inteligencia que hay en esos programas.
    Es mejor no escuchar opiniones que carecen de sensibilidad ante un tema tan importante.

    ResponderEliminar
  2. Me gusta tu forma de pensar, Yugurta.

    ResponderEliminar